Hej Elvira, berätta lite om dig själv, vad jobbar du med hos oss?

Jag är 25 år gammal och är både född, uppvuxen och examinerad i Uppsala. Jag brinner för kommunikation och älskar att använda min kreativitet till att ta fram nya idéer och koncept, gärna inom marknadsföring. Jag har en kandidatexamen i medie- och kommunikationsvetenskap från Uppsala Universitet och här på DD Spring är jag marknadsansvarig och jobbar med att stärka DD Springs varumärke. Jag jobbar med att ta fram strategier och kampanjer för våra olika kanaler och sociala medier samt att producera innehåll till dessa. Jag är också ständigt på jakt efter nya talanger som kan vara intressanta för DD Spring!

Som ung och relativt nyexaminerad, vad har du för tips för hur man kan komma vidare i sin karriär?

Jag tycker det är viktigt att det finns rum för juniorer, att få det där första och andra jobbet inom den bransch som man vill jobba inom är otroligt viktigt. När jag själv sökte jobb så krävde majoriteten av annonserna oftast att man skulle ha tre eller fem års erfarenhet, men där faller så många bort, vart kan de som jobbat ett eller två år söka sig? Det var en av anledningarna till att jag föll för DD Spring, just eftersom jag själv tillhör målgruppen som DD Spring riktar sig till. De vill ge juniora projektledare möjligheten att få jobba och utvecklas i rollen som konsult, projektledare och egenföretagare.

“Mitt tips till någon som vill ta nästa steg i sin karriär är att hitta ett företag som satsar på juniorer där man får möjlighet att utvecklas, utmanas och komma vidare!”

Hälsningar,
Elvira Strömberg
Marknadsansvarig
DD Spring