Per Eltell – ny VD och koncernchef för Donald Davies & Partners

Projektledarföretaget Donald Davies & Partners och dotterbolagen DD Spring och DD Rekrytering har fått en ny vd. Per Eltell kommer närmast från rollen som Sales Director på Fazer Food Services, och tillträdde som vd den 15 augusti.


Foto: Göran Ekeberg

– Vi är mycket glada över att Per Eltell blir ny vd för Donald Davies & Partners, DD Spring och DD Rekrytering. Inte minst är vi övertygade om att Pers gedigna erfarenhet av komplex försäljning och personalledning kommer att vara till stor nytta för hela vår koncern framöver, säger Viktoria Höglund, styrelseordförande, Donald Davies & Partners.

Per har tidigare haft ledande roller inom försäljning på bland annat Lernia Bemanning, Uniflex och Securitas. I sin senaste roll som Sales Director på Fazer Food Services ansvarade Per för ett stort sälj- och KAM-team. Dessutom ansvarade han för flera omfattande upphandlingar med fokus på kvalitet och hållbarhet. Per har även en gedigen erfarenhet av förändringsprojekt och ledarskap.

– Jag är hedrad över att få träda in i rollen som vd för en riktigt spännande verksamhet, som genom sin expertis inom projektledning gör stor nytta för företag och organisationer. Jag ser fram emot att utveckla koncernen och vårt erbjudande tillsammans med våra kunder, partners och konsulter, säger Per Eltell.

Per är Uppsalabo, gift och pappa till två tonåringar. På fritiden har Per ett brinnande intresse för amatörteater.

För mer information, kontakta:
Viktoria Höglund
Styrelseordförande
Donald Davies & Partners
viktoria.hoglund@ddp.se
0708 75 76 11

Donald Davies & Partners hjälper företag och organisationer med projekt- och programledning. Uppdragen kännetecknas av hög komplexitet och är ofta verksamhetsövergripande. Dotterbolagen DD Spring och DD Rekrytering bemannar projektteam respektive rekryterar ledande roller inom projekt. Donald Davies-koncernen har kontor i Uppsala, Stockholm, Västerås och Gävle.
ddp.se 
• ddspring.se • ddrekrytering.se

Läs mer om koncernen här!