Isis Larsson, konsultcoach DD Spring, går vidare mot nya utmaningar

Isis Larsson har varit konsultcoach och verksamhetsansvarig för DD Spring sedan augusti 2018 och nu lämnar hon över rodret.

Isis kom in i företaget efter den initierande fasen och har under sin tid hos oss drivit företagets utveckling framåt och tagit fram och förankrat nya processer och strategier för hela verksamheten. Hon har även etablerat grunden för DD Springs varumärkesbyggande och hon har varit en stor del i DD Springs utveckling och tillväxt under denna tid. Nu lämnar hon över rodret.

Hej Isis, hur har det varit att vara konsultcoach och verksamhetsansvarig för DD Spring?

Det har varit väldigt roligt och utvecklande eftersom jag inte haft liknande roll och ansvar tidigare. Jag har fått vara med och utveckla DD Spring som koncept och har arbetat med att sätta rutiner och strategier för hela verksamheten. Mycket fokus har legat på verksamhetsutveckling vilket har varit riktigt roligt. En stor del av DD Springs varumärkessatsning har varit DD Springdagen, att anordna ett event för framtidens projektledare har så klart varit väldigt givande.

Vad tar du med dig för insikter i framtiden?

Det är mycket från min tid på DD Spring som jag kommer ta med mig och jag är glad för allt jag har fått göra och lära mig. Allt från fördjupad kunskap och förståelse för projektledarrollen, utmaningarna inom verksamhetsutveckling, till glädjen i att se individer utvecklas. En insikt har också varit att våga ändra och förbättra om det upptäcks bättre lösningar eller tillvägagångssätt. Jag har även fått ett intresse och större förståelse för hur det är att vara egenföretagare och vilka möjligheter som öppnas i och med det, så vem vet, kanske startar jag eget någon gång i framtiden..

Vad har du för planer framöver?

Inom kort kommer jag att flytta ut till kusten och jag kommer fortsätta jobba inom fältet för personal och rekrytering. Jag kommer jobba vidare med att hitta rätt person för rätt uppgift. Nu när jag även fått erfarenhet av både verksamhetsutveckling och personalansvar och haft mitt eget team så kan jag kliva in i rollen med ännu bättre förståelse och kunskap och det känns väldigt bra.

Vilka är dina bästa tips till någon som är i starten av sin karriär?

Öka din självkännedom – Det är viktigt att vara ödmjuk inför vad du kan och inte kan. På så sätt kan du dra nytta av dina styrkor samtidigt som du är väl medveten om vad du behöver utveckla och kan lägga extra fokus på det.

Skaffa en mentor – Du kan utvecklas och få ut otroligt mycket av att få goda råd och tips från någon som är mer erfaren men som också har varit i dina skor tidigare. Bara att ha någon utomstående som du kan bollar med och som kan ge några väl valda råd är guld värt.

Våga utmana dig själv – Våga ta stora kliv och utmana dig själv, fundera över vad som är ditt mål. Det är lättare att uppfylla målen om du vet vad du vill uppnå och vilka vägar som kan leda dig dit. Våga och tro på dig själv!

Isis Larsson

Konsultcoach och Verksamhetsansvarig aug 2018-maj 2019
DD Spring

Tack för allt Isis, vi önskar dig lycka till med framtida utmaningar!