Om oss


Framtidens projektledare formas hos DD Spring!

Visionen för DD Spring är tydlig – det ska vara den bästa tänkbara starten på en karriär som projektledare, konsult och egenföretagare. Som anställd hos DD Spring och som DD Springare, som vi kallar det, får du erfarenhet inom dessa tre roller – roller som möter framtidens behov från en allt mer krävande arbetsmarknad.

Upplägget för dig som anställd hos DD Spring innebär att du främst arbetar som projektledare eller projektresurs hos spännande företag och organisationer, inom exempelvis Bank, Försäkring, Handels, Industri, IT, Logistik, Offentlig sektor samt Transport. Samtidigt utbildas och coachas du av moderbolaget Donald Davies & Partners erfarna projektledare för att du en dag ska bli en fullfjädrad projektledarkonsult. Kanske rent av som partner hos Donald Davies & Partners? Vi ger dig verktygen och resan dit, om du har ambitionen som krävs.

Söker du nya utmaningar och vill ta stora steg i karriären på kort tid? Efter 1-3 år hos DD Spring hoppas vi att du vill ta nästa steg som egenföretagare och partner. Läs mer och ansök!