Takeaways – DD Springdagen

Stort tack till framtidens projektledare och föreläsare som bidrog till en fantastisk dag på UKK i Uppsala 12/4 under DD Springdagen! Ni bidrog till en dag med power, nätverkande och grym inspiration.

Anna Johansson inledde dagen med ett skådespel där hon spelade osäker och blyg för att sedan koppla på sitt vanliga engagerande och energirika jag, deltagarna var till en början chockade.

Därefter berättade Anna om vikten av kroppsspråket, både för hur andra uppfattar oss och för hur vi uppfattar oss själva.

Tre faktorer för en bra projektledare
– Självsäker
– Lagom avslappnad
– Entusiastisk

 

 

 

Malin Johansson var föreläsare nummer två och hon gav kloka tips för hur man fattar beslut när ingen får bestämma och betonade hur viktigt det är att ha fokus på målet och att inte älta det gamla.

På eftermiddagen hölls två workshops, en av Elvira Strömberg som handlade om hur man stärker sitt varumärke på Linkedin vilket bjöd in till spännande diskussioner. Mikael Ölund höll workshop nr 2 med tema Do’s and Dont’s – konsultrollen, vilket bjöd in till interaktion och reflektion.

 

 

 

 

Robert Karjel avslutade dagen med ett föredrag där han berättade om det minst sagt utmanande och riskfyllda uppdraget att bekämpa somaliska pirater, och om hur man som chef bör agera vid krishantering.

Han berättade även om vikten av att förstå varför man gör det man gör, något som blev tydligt i hans arbete när han såg det enorma matvarulager som kunde delas ut till den Somaliska befolkningen med hjälp av Robert och hans team.

Vi hoppas att ni lämnade dagen fyllda med inspiration och många bra tips att ta till framöver på projektledningskarriären.

Vi ses i framtiden

Hälsningar,
Isis Larsson
Konsultcoach & Verksamhetsansvarig aug 2018-maj 2019
DD Spring