Anna Johansson – talare DD Springdagen 2019

Vi är stolta över att presentera Anna Johansson som är en av talarna under DD Springdagen 2019

Den 12 april samlas framtidens projektledare för ett heldagsevent på Uppsala Konsert & Kongress i Uppsala. Dagen kommer att bjuda på spännande föreläsningar om självledarskap, hur du vänder din ålder till din fördel, komplex projektledning och hands on workshops där du får tips och verktyg för hur du kan utvecklas som konsult och projektledare.

Självledarskap & karriärplanering – så blev jag chef och vd innan 30

Anna Johansson är 27 år och VD med fem års erfarenhet som högsta chef med ansvar för verksamhet och utveckling i ett företag med över 1000 anställda. Anna kommer att berätta mer om hur hon klättrat i karriären och hur man vänder sin ålder till sin fördel. Hon har jobbat som både projektledare hos Friskis och Svettis, chef och nu som vd för sitt egna företag “Lead the future”. Ta del av praktiska tips och övningar för självledarskap och karriärplanering för att lyckas med ditt ledarskap.

”Jag ser verkligen fram emot att träffa alla deltagare under DD Springdagen. Där kommer jag att dela med mig av min resa för att inspirera och samtidigt ge tips för en framgångsrik karriär. Hoppas vi ses där!”  – Anna

[Läs mer & Boka din biljett]