Träffa vår vd – Pernilla Lundin

Pernilla Lundin (f.d Eriksson) är vd för Donald Davies & Partners och dess dotterbolag DD Spring och DD Rekrytering. Pernilla började sin karriär inom Sandvik-koncernen, och efter 16 år sadlade hon om och blev egenföretagare. Under samma period arbetade hon även som styrelseledamot i Donald Davies & Partners. 2012 fick hon erbjudandet att gå in som vd. Hon ansåg att Donald Davies & Partners då, och än idag, står i en klass för sig inom projektledning och därför behövde hon inte fundera länge på att ge dem sitt ja.

Under hennes långa karriär inom branschen har unga projektledare lyst med sin frånvaro, något som Pernilla vill se en förändring på. Detta blev startskottet för DD Spring.Vad är din vision för DD Spring?
Det finns en stor klyfta mellan kompetens och ålder i den här branschen och min ambition är att fylla den klyftan. Jag vill satsa på unga talanger. Genom att vi coachar och utbildar våra anställda till projektledare, konsulter och egen företagare rustar vi både dem och Donald Davies & Partners för framtiden.  Visionen för DD Spring är tydlig – det ska vara den bästa tänkbara starten på en karriär som projektledare, konsult och egenföretagare.

“Unga projektledare med driv och ambition kan gå hur långt som helst”

Jag vill ge oerfarna projektledare en chans till utveckling i rätt miljö där de kan ta stora kliv framåt och bli framgångsrika i sin roll som projektledare, konsult och entreprenör. Något som alltid tilltalat mig är utmaningar av alla dess slag och jag har en passion för att utveckla och förändra för att skapa något nytt. Jag gillar att överraska genom att göra det omöjliga möjligt, och därför vill jag stötta unga projektledare som vill göra detsamma.