Aktuellt

Robert Karjel – talare DD Springdagen 2019

Vi är stolta över att presentera Robert Karjel som är en av talarna under DD Springdagen 2019.

Den 12 april samlas framtidens projektledare för ett heldagsevent på Uppsala Konsert & Kongress i Uppsala. Dagen kommer att bjuda på spännande föreläsningar om självledarskap, hur du vänder din ålder till din fördel, komplex projektledning och hands on workshops där du får tips och verktyg för hur du kan utvecklas som konsult och projektledare.

Komplex projektledning med uppdrag av FN och EU

Robert Karjel har lett en helikopterdivision i Adenviken för att bekämpa pirater och byggt upp en division räddningshelikoptrar i Afghanistan, på uppdrag av FN och EU. Robert inspirerar kring hur man möter nya uppgifter trots svåra yttre och inre faktorer. Idag föreläser Robert Karjel om hur ledare kan bygga framgångsrika organisationer genom att väcka individernas egen, inre drivkraft och vilja att ta ansvar för att uppnå något stort tillsammans med andra – trots osäkerhet, rädsla och yttre hinder. Nyckeln är att skapa en gemensam historia som fogar samman den vardagliga verksamheten med de övergripande målen, där man får varje medarbetare att inse sin egen betydelse för den stora visionen.

[Läs mer & Boka din biljett]

Anna Johansson – talare DD Springdagen 2019

Vi är stolta över att presentera Anna Johansson som är en av talarna under DD Springdagen 2019

Den 12 april samlas framtidens projektledare för ett heldagsevent på Uppsala Konsert & Kongress i Uppsala. Dagen kommer att bjuda på spännande föreläsningar om självledarskap, hur du vänder din ålder till din fördel, komplex projektledning och hands on workshops där du får tips och verktyg för hur du kan utvecklas som konsult och projektledare.

Självledarskap & karriärplanering – så blev jag chef och vd innan 30

Anna Johansson är 27 år och VD med fem års erfarenhet som högsta chef med ansvar för verksamhet och utveckling i ett företag med över 1000 anställda. Anna kommer att berätta mer om hur hon klättrat i karriären och hur man vänder sin ålder till sin fördel. Hon har jobbat som både projektledare hos Friskis och Svettis, chef och nu som vd för sitt egna företag “Lead the future”. Ta del av praktiska tips och övningar för självledarskap och karriärplanering för att lyckas med ditt ledarskap.

”Jag ser verkligen fram emot att träffa alla deltagare under DD Springdagen. Där kommer jag att dela med mig av min resa för att inspirera och samtidigt ge tips för en framgångsrik karriär. Hoppas vi ses där!”  – Anna

[Läs mer & Boka din biljett]

Inspiration om ledarskap

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Visdomsord som går att applicera på ledarskap så väl som på kärlek dagen till ära💗

Ett inlägg delat av Framtidensprojektledare (@framtidensprojektledare)

Välkommen Petter Wihlborg – ny projektledningskonsult hos oss

Petter Wihlborg

Petter Wihlborg är nyanställd DD Springare som idag jobbar sin första dag hos oss. Petter är utbildad ingenjör inom energi- och miljöteknik, med ett intresse för hållbar utveckling och energi och har erfarenhet inom vattenrening, kärnkraft och utbildning. Senast kommer han från ett uppdrag som Projektkoordinator/Samordnare där han arbetade med framställandet av en tydlig metod för att hantera arbete inom åldring hos komponenter på Forsmark kärnkraftverk.

Välkommen till teamet!

Malin Klintborg – talare DD Springdagen 2019

Vi är stolta över att presentera Malin Klintborg som är en av talarna under DD Springdagen 2019

Den 12 april samlas framtidens projektledare för ett heldagsevent på Uppsala Konsert & Kongress i Uppsala. Dagen kommer att bjuda på spännande föreläsningar om självledarskap, hur du vänder din ålder till din fördel, komplex projektledning och hands on workshops där du får tips och verktyg för hur du kan utvecklas som konsult och projektledare.

Projektledarens roll – hur fattar man beslut när ingen får bestämma? 

Malin Klintborg, uppdragsledare för Lantmäteriets regeringsuppdrag Digitalt först, är en mycket erfaren och prisbelönad projektledare som 2018 blev vinnare av projektledarstipendiumet Donald Davies Stipendium, med nämnda projekt. I sitt föredrag kommer Malin berätta om vikten av samverkan vid komplexa projekt och hur man kommer fram i tid. Hur kan man leda genom tankeledarskap utan att tappa kreativiteten? Och hur fattar man beslut när ingen får bestämma?

[Läs mer & Boka din biljett]

 

Missa inte vårens hetaste event!

Fredagsinspiration – Ledaregenskaper & beteende i en förändring