Framtidens projektledare formas hos DD Spring!

Visionen för DD Spring är tydlig – det ska vara den bästa tänkbara starten på en karriär som projektledare, konsult och egenföretagare. Som anställd hos DD Spring och som DD Springare, som vi kallar det, får du erfarenhet inom dessa tre roller – roller som möter framtidens behov från en allt mer krävande arbetsmarknad.

Upplägget för dig som anställd hos DD Spring innebär att du främst arbetar som projektledare eller projektresurs hos spännande företag och organisationer, inom exempelvis bank/finans, industri, transport och offentlig sektor. Samtidigt utbildas och coachas du av moderbolagets, Donald Davies & Partners, erfarna projektledare för att du en dag ska bli en fullfjädrad projektledarkonsult. Kanske rent av som partner hos Donald Davies & Partners? Vi ger dig verktygen och resan dit, om du har ambitionen som krävs.

Söker du nya utmaningar och vill ta stora steg i karriären på kort tid? Efter 1-3 år hos DD Spring hoppas vi att du vill ta nästa steg som egenföretagare och partner. Just nu söker vi drivna projektledare. Läs mer och ansök här.

DD Spring – ett dotterbolag till Donald Davies & Partners AB

Donald Davies & Partners hjälper företag och organisationer med projekt- och programledning. Uppdragen kännetecknas av hög komplexitet och är ofta verksamhetsövergripande. Företagets konsulter har stor kunskap och erfarenhet inom förändrings- och projektledning, och verkar bland annat inom industri, bank/finans, transport och offentlig verksamhet.

Donald Davies
Donald Davies & Partners grundades år 2000 av Björn Forsberg och den meriterade projektledaren Donald Davies som under 50 år lett verksamhetskritiska projekt i stora företag världen över, inte minst i Sverige. Donald är även känd för att ha gett betydande bidrag till metodutvecklingen inom projektledning.

Pernilla Lundin

“Unga projektledare med driv och ambition kan gå hur långt som helst”